0,00 Lei Verifică

Gazon profesional

Gazon profesional

Grila:

Seminte de gazon japonez Vilmorin 1 kg

Ambalaj: 1 kgGazonul japonez este un gazon nepretentios, fiind amestecat cu o selectie de flori anuale si variante care infloresc la soare avand o inaltime maxima de 35 cm. Este conceput pentru decora..

Seminte de gazon pentru teren arid Vilmorin 1 kg

Mixtura de seminte cu urmatoarea compozitie:- 30% lolium perenne Neruda- 50% festuca El Olympic Gold- 20% festuca El Filippa1. Pregatirea: intoarceti terenul pe o adancime de aproximativ 20 cm.2. Cura..

Seminte de gazon pentru teren umbrit Vilmorin 1 kg

Ambalaj: 1 kgMixtura de seminte cu urmatoarea compozitie:- 20% lolium perenne Greenway- 27% festuca rubra Mystic- 25% festuca rubra Greenlight- 15% Poa Sabrena 1- 3% Poa Tenue Egmont- 10% Deschampsia ..

Seminte de gazon profesional Eurosport rapid green III 4-4-2 10 kg

Crearea si regarnisirea de intersezon a terenurilor sportive de nivel inalt de la Top Green. Germineaza la temperaturi joase, incepand cu 3 grade C, foarte rezistent la calcare, excelenta toleranta la..

Seminte de gazon profesional Top Green Agrement cu micro-trifoi 10 kg

Ambalaj : 10 kgMicroclover reprezinta o inovatie in oferta actuala prin adaugarea micro-trifoiului in amestecul de gazon. Adaugarea acestui micro-trifoi in gazon permite un proces de "auto-nutritie" a..

Seminte gazon cu crestere lenta Turfline Mini 7,5 kg

Turfline Mini este o combinatie unica pentru gazon cu fir foarte fin si talie joasa. Mixtura are in compozitie:- 10% Poa Pratensis- 30% Festuca Rubra Rubra- 20% Festuca Rubra Commutata- 20% Festuca Ov..

Seminte gazon instalare rapida Turfline Turbo 7,5 kg

Ambalaj : 7,5 kgMixtura Turfline Turbo este un gazon cu instalare rapida.Turfline Turbo este o mixtura pentru regiunile reci si temperate si are in compozitie :- 55% Festuca rubra trichophylla- 20% Lo..

Seminte gazon Masterline Expressmaster 10 kg

Ambalaj : 10 kgCea mai buna solutie pe tot parcursul anului ! Instalare excelenta la temperaturi scazute* Instalare si inverzire rapida* Toleranta ridicata la stres pe tot parcursul anului* Toler..

Seminte gazon Masterline Sportmaster 10 kg

Ambalaj : 10 kgPentru Masterline Sportmaster exista doua mixturi, una pentru regiuni cu clima rece si temperata, alta pentru regiuni cu clima calda si secetoasa. Mixtura pentru regiunile cu clima..

Seminte gazon premium Landscaper Pro Finesse 10 kg

Ambalaj : 10 kg  Landscaper Pro Finesse– Gazon fin, de culoare verde inchis pentru scop ornamental.– Contine in amestec si specii de Lollium pentru crestere rapida si rezistenta buna la traf..

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 1 kg

Ambalaj: 1 kgUn gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!- Acest amestec contine tehnologia RPR- Viteza de crestere si robustete- Autoregarnisire- Utilizare pe scara larga- Folosit cu ..

Seminte gazon profesional Barenbrug Bar Power RPR 15 kg

Ambalaj: 15 kgUn gazon solid ca otelul pentru terenurile publice de sport!- Acest amestec contine tehnologia RPR- Viteza de crestere si robustete- Autoregarnisire- Utilizare pe scara larga- Folosit cu..

Seminte gazon profesional Barenbrug Rapide 15 kg

Ambalaj: 15 kgRezistenta remarcabila la calcare, instalare si refacere!Destinatii:- Infiintarea terenurilor de fotbal si joaca- Suprainsamantari pentru renovarea terenurilor de sport cu perioada medie..

Seminte gazon profesional Barenbrug Shadow 1 kg

Ambalaj: 1 kgRezistenta la iernat, tolerant la umbra si costuri de mentenanta reduse.Destinatii:-  Toleranta mare la calcare-  Utilizabil in conditii de soare si umbra-  Telina foarte d..

Seminte gazon Proselect Thermal Force 10 kg

Ambalaj: 10 kgProselect Thermal Force :     Este un amestec unic care contine 90% Festuca arundinacea care asigura un gazon excelent in zonele unde apa din precipitatii si din irigare e..
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)