0,00 Lei Verifică

Gestionarea apei

Grila:

Pompa de stropit manuala cu tija hobby Garden 5 l

(0)
77,35 Lei
Capacitate : 5 lPompa de stropit manuala Garden este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradina, sera, solar sau balcon. Este construita dintr-un plastic dur si gros, necasant ce-i asigura o durat..

Pompa de stropit manuala hobby Garden 1,5 l

(0)
36,65 Lei
Capacitate : 1,5 lPompa de stropit manuala Garden este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradina, sera, solar sau balcon. Este construita dintr-un plastic dur si gros, necasant ce-i asigura o dur..

Pompa de stropit manuala hobby Garden 2,5 l

(0)
50,00 Lei
Capacitate : 2,5 lPompa de stropit manuala Garden este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradina, sera, solar sau balcon. Este construita dintr-un plastic dur si gros, necasant ce-i asigura o dur..

Pompa manuala de stropit cu tija hobby Garden 8 l

(0)
83,54 Lei
Capacitate : 8 lPompa de stropit manuala Garden este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradina, sera, solar sau balcon. Este construita dintr-un plastic dur si gros, necasant ce-i asigura o durat..
Nu este in stoc

Pompa manuala de stropit cu tija Garden 12 l

(0)
169,65 Lei
Capacitate : 12 lPompa de stropit manuala Garden este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradina, sera, solar sau balcon. Este construita dintr-un plastic dur si gros, necasant ce-i asigura o dura..

Pompa manuala de stropit cu tija Garden 10 l

(0)
86,63 Lei
Capacitate : 10 lPompa de stropit manuala Garden este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradina, sera, solar sau balcon. Este construita dintr-un plastic dur si gros, necasant ce-i asigura o dura..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)