0,00 Lei Verifică

Pesticide

Grila:

Adjuvant Silwet Top 1 l

Ambalaj: 1 lDoza: 0,1 l / haSilwet Top este utilizat in mod normal la concentratii de 0,01% pana la 0,1% in solutia de stropit in functie de volumul solutiei de stropit, pesticidul utilizat si cultura..

Erbicid Leopard 5 EC, 1 l

Ambalaj – 1 lSubstanta activa: Qizalofop-p etl 50g/LConcentratie substanta activa – 41-60%Dozaj – 2 %Omologari – Aviz Anul 1995Nr. Omologare – Omologare 1998Recomandari de compatibilitate ( amestec de..

Erbicid Pantera 40 EC 1 l

Ambalaj: 1 lPantera 40 EC este un erbicid sistemic postemergent pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, precum si a samulastrei de cereale. Produsul are o formulare de calitat..

Erbicid porumb grau Dicopur Top 464 1 l

Ambalaj :  1 lDozaj: 0,8 - 1 l/haDicopur Top 464 SL este un erbicid sistemic si selectiv, omologat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile d..

Erbicid porumb Nicozea 4 OD 1 l

Ambalaj: 1 lDozaj: 0.8 l/haErbicid graminicid selectiv pentru porumb folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene precum si a unor dicotiledonate.Dupa aplicare este absorbit..

Erbicid total Clean Up Xpert 100 ml

Ambalaj : 100 mlSubstanta activa : glifosat acid din sare de izopropilamina 360 g/lMod de actiune : Clean Up Xpert este un erbicid total cu actiune sistemica si se prezinta sub forma de lichid limpede..

Erbicid total Cosmic 20 l

Ambalaje: 5 lCosmic este un erbicid postemergent neselectiv, cu actiune sistemica, ce combate un spectru larg de buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene.Cosmica favorizeaza pastra..

Erbicid total Taifun 360 sl 1 l

Ambalaj : 1 lSubstanta activa: Glifosat 360 g/lCaracteristici: Taifun 360 SL este un erbicid sistemic total, neselectiv, nerezidual care face parte din grupa acizilor aminici, cu un continut de 360 g/..

Fungicid Cabrio Top 20 gr

Ambalaj: 20 grCabrio Top - fungicid tomate si vita de vieCabrio Top este un fungicid cu doua substante active pentru combaterea bolilor la vita de vie si tomate. Prezenta particulelor (depozitului) de..

Fungicid Champ 77 wg 1 kg

Ambalaj: 1 kgChamp 77 WG este un fungicid sub forma de granule disperabile in apa, de culoare albastru verzui, ce contine 50% cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru.Champ 77 WG actioneaza prin c..

Fungicid Chorus 50 wg 4,5 gr

Ambalaj: 4,5 grChorus 50 WGSubstanta activa: 500 g/kg ciprodinil.Mod de actiune: Chorus 50 este un fungicid penetrant sistemic. Ciprodinil prezinta o buna si rapida translocare in funze, acropetala si..

Insecticid acaricid Nissorun 10 wp 50 gr

Ambalaj: 50 grDescriere:Substanta activa: Hexitiazol 10%Formulare: pulbere umectabilaNissorun 10 WP este un insecticid – acaricid ce combate daunatorii din culturile de vinete, castraveti, mar, cais, ..

Insecticid acaricid Ovipron Top 1 l

Ambalaj: 1 lOvipron Top insecticid, acaricid cu actiune de contact, pe baza de ulei parafinic rafinat superior, cu spectru larg de combatere a insectelor in repausul vegetativ, ce asigura o pornire in..

Insecticid Affirm 15 gr

AMBALAJ : 15 grAffirm este insecticid nou, derivat din natura, care combate un numar mare de Lepidoptere (omizi, viermi, molii ) din pomicultura si legumicultura. Produsul este sistemic local ( transl..

Insecticid Alverde 150 ml

Ambalaj: 150 ml Substanta activa: 240 gr/litru metaflumizoneAlverde este un insecticid, nou, modern cu inalta eficacitate impotriva larvelor si adultilor gandacului din Colorado ( Leptinotar..
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)