0,00 Lei Verifică

Erbicide

Grila:

Erbicid Activus 400 SC 5 l

Ambalaj: 5 lMod de actiune si recomandari de aplicareProprietati: Activus 400 SC este o suspensie concentrata pe baza de pendimetalin (400 g/L) ca substanta activa. Se prezinta ca suspensie fina, omog..

Erbicid Atlantis Flex wg 20 2 kg

Ambalaj: 2 kg             Atlantis FlexErbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta a unei game largi de buruieni monocotiledonate anuale si perene si a unor ..

Erbicid Basagran 5 l

Ambalaj: 5 lModul de actiuneBasagran SL este un erbicid pentru combaterea buruienilor dicotile din culturile de leguminoaseProprietati fizico-chimice:Basagran SL se prezinta sub forma de concentrat so..

Erbicid Basagran sl 1 l

Ambalaj: 1 lModul de actiuneBasagran SL este un erbicid pentru combaterea buruienilor dicotile din culturile de leguminoaseProprietati fizico-chimice:Basagran SL se prezinta sub forma de concentrat so..

Erbicid Basta 14 SL 5 l

Ambalaj: 5 LBasta 14 SL este un erbicid neselectiv produs de Bayer pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene la pomi si vii pe rod, desicant la orez. Subst..

Erbicid Benta 480 sl 5 l

Ambalaj: 5 lBenta 480 SL este un erbicid selectiv postemergent ce combate buruienile dicotiledonate din culturile de fasole, bob, mazare, cartof. Are ca substanta activa bentazon 480g/l.Benta 480 SL e..

Erbicid cartof soia Surdone 70 wg 250 g

Ambalaj: 250 grSurdone este un erbicid selectiv, cu actiune de contact si reziduala, care se absoarbe in principal prin frunze si radacini cu o translocare acropetala prin xilem.Substanta activa : met..

Erbicid Centurion Plus 120 ec 5 l

Ambalaj: 5 lCenturion Plus este un erbicid postemergent selectiv pentru combaterea buruienilor mono­cotiledonate anuale si perene. Este un erbicid cu spectru larg de actiune cu aplicare in timpul peri..

Erbicid cereale Amino 600 SL 1 l

Ambalaj: 1LCertificatde omologare nr. 2530/22.02.2005Substantaactiva: Acid 2,4 D 600 g/lFormulare:SL (Concentrat solubil)Clasificare:Xn (Nociv); N (Periculos pentru mediu)MOD DEACTIUNEAMINO 600SL este..

Erbicid cereale Beflex 5 l

Ambalaj: 5 LBEFLEX este un erbicid post-emergent pentru cereale, cu actiune in combaterea buruienilor cu frunza lata. Substanta activa beflubutamid este absorbita in plante prin lastarii germinativi, ..

Erbicid cereale pachet 10 ha Biathlon 0,5 kg + Dash 10 l

Ambalaj: Pachet Biathlon 0.5 kg + Dash 10 lBiathlonProprietati fizico-chimice: Biathlon 4D se prezinta sub forma de granule fine, dispersabile in apa, cu miros usor dulceag, de culoare bej.Mod de acti..

Erbicid cereale paioase Axial One 50 EC 5 l

Ambalaj: 5 lAxial 50 EC este un erbicid pentru combaterea in postemergenta a principalelor buruieni monocotiledonate anuale din culturile de cereale. Substanta activa, pinoxaden, face parte dintr-o no..

Erbicid cereale paioase Battle Delta 1 l

Substanta activa: flufenacet 400 gr/l + diflufenican 200 gr/lEste un erbicid de contact, rezidual, cu efect pelicular pe sol cu aplicare in pre-emergenta si post-emergenta pentru cultura graului si or..

Erbicid cereale paioase Bizon 1 l

Ambalaj: 1 Bizon este un erbicid cu efect de lunga durata, cu aplicare toamna in postmergenta, impotriva buruienilor problema din culturile de cereale paioase.Mod de aplicare:Bizon se aplica toam..

Erbicid cereale paioase Kacik 1 kg

Ambalaj: 1 kgDozaj: 200 gr/haErbicidul Kacik - tripla protectie in culturile de cereale paioase!Kacik este un erbicid cu formulare unica, special dezvoltat pentru culturile de cereale paioase.Kacik - ..
Afişare 1 - 15 din 228 (16 pagini)