0,00 Lei Verifică

Fungicide

Grila:

Fertilizant si tratament antifungic Atlante 1 l

Ambalaj: 1 lEste un produs lichid, bogat in fosfor si potasiu (sub forma de fosfonat de potasiu), care completeaza fertilizarea si asigura o absorbtie si translocare maxima in planta. De asemenea, pro..

Fungicid Aliette 80 wg 20 gr

Ambalaj: 20 grSubstanta activa: fosetil de aluminiu 800 g/kgFormulare: WG (granule dispersabile in apa)Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la legume, pomi fructiferi, hameiCultura: Castraveti&..

Fungicid Aliette 80 wg 200 gr

Ambalaj: 200 grSubstanta activa: fosetil de aluminiu 800 g/kgFormulare: WG (granule dispersabile in apa)Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la legume, pomi fructiferi, hameiCultura: Castraveti..

Fungicid Aliette 80 wg 500 gr

Ambalaj: 500 grSubstanta activa: fosetil de aluminiu 800 g/kgFormulare: WG (granule dispersabile in apa)Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la legume, pomi fructiferi, hameiCultura: Castraveti..

Fungicid Allegro 5 l

Ambalaj: 5 lAllegro se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare alba. Produsul este un ..

Fungicid Amistar Gold 1 l

Ambalaj: 1 lCompozitie: 125 g/l azoxistrobin, 125 g/l difenoconazolFamilia chimica: strobilurine, triazoliMod de actiune: sistemicAmistar Gold este un fungicid nou, cu actiune sistemica, ce ofera un c..

Fungicid Amistar Gold 5 l

Ambalaj: 5 lCompozitie: 125 g/l azoxistrobin, 125 g/l difenoconazolFamilia chimica: strobilurine, triazoliMod de actiune: sistemicAmistar Gold este un fungicid nou, cu actiune sistemica, ce ofera un c..

Fungicid Amistar Opti 20 l

Ambalaj: 20 lCompozitie: 80 g/l azoxistrobin 400 g/l clorotalonilFamilia chimica:Strobilurine clororganiceFormulare: suspensie concentrataMod de actiune: sistemic, de contactAMISTAR OPTI contine doua ..

Fungicid Ampera 1 l

Ambalaj: 1 lSubstanta activa: Tebuconazol 133 g/l + Procloraz 267 g/lCaracteristici:Ampera este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor foliare la cereale si rapita.Este un fungicid complex, ca..

Fungicid Ampera 5 l

Ambalaj: 5 lSubstanta activa: Tebuconazol 133 g/l + Procloraz 267 g/lCaracteristici:Ampera este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor foliare la cereale si rapita.Este un fungicid complex, ca..

Fungicid Azaka 1 l

Ambalaj: 1 lSubstanta activa: azoxistrobin 250 gr/lFungicid sistemic local pentru prevenirea si combaterea bolilor la cereale si rapitaFungicid cu actiune sistemica locala cu o penetrare si o migrare ..

Fungicid Bellis 1 kg

Ambalaj: 1 kgSubstanta activa: Boscalid 252 g/kg + Piraclostrobin 128 g/kg.Caracteristici: Bellis este un fungicid polivalent cu actiune preventiva si curativa, eficace impotriva fainarii, rapanului s..

Fungicid Bio Flama 1L

    FLAMA:     Este un produs care combina in mod eficient doua strategii: inducerea efectului de autoaparare si suport nutritional la momente cheie pentru dezvoltar..

Fungicid biologic Trianum-G 5 kg

Combatere Boli si Daunatori Trianum G 5 kgTrianum este un produs biologic ce contine spori ai ciupercii Trichoderma harzianum tulpina T-22.Caracteristici:- Trianum previne aparitia bolilor de sol cauz..

Fungicid biologic Trianum-P 500 ml

Combatere Boli si Daunatori Trianum-P este un produs biologic ce contine spori ai ciupercii Trichoderma harzianum tulpina T-22.Caracteristici:- Trianum previne aparitia bolilor de sol cauzate de ciupe..
Afişare 1 - 15 din 159 (11 pagini)