0,00 Lei Verifică

Igiena publica

Grila:

Gel insecticid foval superconcentrat pentru gandaci Amia

Gel insecticid foval superconcentrat pentru gandaci AmiaCaracteristici - Foval Gel este un insecticid eficient gata de folosire impotriva gandacilor (nimfe si adulti) din speciile blatela germanica (g..

Insecticid Exit 100 ec 1 l

Ambalaj: 1 lExit 100 SC este un insecticid piretroid, creat pentru a combate un spectru larg de insecte taratoare si zburatoare.Substanta activa: cipermetrin 100 gr/lFormulare: SC - suspensie concentr..

Insecticid Exit 100 sc 30 ml

Ambalaj: 30 mlExit 100 SC este un insecticid piretroid, creat pentru a combate un spectru larg de insecte taratoare si zburatoare.Substanta activa: cipermetrin 100 gr/lFormulare: SC - suspensie concen..

Insecticid Foval CE 1 l

Ambalaj: 1 lFoval, este un insecticid sub forma de emulsie concentrata, destinat combaterii insectelor zburatoare si a insectelor taratoare. Reomandat pentru uz profesional, civic inclusiv uz casnic.A..

Insecticid Foval CE 100 ml

Ambalaj: 100 mlFoval, este un insecticid sub forma de emulsie concentrata, destinat combaterii insectelor zburatoare si a insectelor taratoare. Reomandat pentru uz profesional, civic inclusiv uz casni..

Insecticid gel gandaci Maxforce lc gel 20 gr

Ambalaj: seringa 20 grMaxForce IC gel este o momeala insecticida conditionata sub forma de gel de culoare alba avand drept substanta activa imidaclopirid-ul, un neonicotinoid de generatia a II-a ce ac..

Insecticid K-Othrine wg 250 20 g

Ambalaj: 20 grK-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid superconcentrat cu o remanenta deosebita, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un compus cu o eficacitate dovedita in distrugerea sist..

Insecticid pentru muste gandaci de bucatarie tantari purici plosnite Fendona 10 ml

Fendona 15 SC combate insectele prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa, alfa-cipermetrin, formeaza particule care se lipesc de corpul ga..

Insecticid pulverizator gata de folosit micro-emulsie Amia 400 ml

Insecticid pulverizator gata de folosit micro-emulsie AmiaCaracteristici - este un insecticid gata de folosire pe baza de piretroid activat de piperonil butoxid in solutie apoasa, indicat in combatere..

Insecticid regemi blister Amia 2 x 5 ml

Insecticid regemi blister Amia 2 x 5 mlCARACTERISTICI - insecticid pentru combaterea insectelor taratoare din zonele civile si industriale. Regemi combate eficient insectele blatella germanica (gandac..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)