0,00 Lei Verifică

Insecticide

Grila:

Insecticid acaricid Ovipron Top 1 l

Ambalaj: 1 lOvipron Top insecticid, acaricid cu actiune de contact, pe baza de ulei parafinic rafinat superior, cu spectru larg de combatere a insectelor in repausul vegetativ, ce asigura o pornire in..

Insecticid acaricid Ovipron Top 10 l

Ambalaj: 10 lOvipron Top insecticid, acaricid cu actiune de contact, pe baza de ulei parafinic rafinat superior, cu spectru larg de combatere a insectelor in repausul vegetativ, ce asigura o pornire i..

Insecticid acaricid Ovipron Top 250 ml

Ambalaj: 250 mlOvipron Top insecticid, acaricid cu actiune de contact, pe baza de ulei parafinic rafinat superior, cu spectru larg de combatere a insectelor in repausul vegetativ, ce asigura o pornire..

Insecticid Affirm 1 kg

AMBALAJ : 1 KGAffirm este insecticid nou, derivat din natura, care combate un numar mare de Lepidoptere (omizi, viermi, molii ) din pomicultura si legumicultura. Produsul este sistemic local ( transla..

Insecticid Affirm 15 gr

AMBALAJ : 15 grAffirm este insecticid nou, derivat din natura, care combate un numar mare de Lepidoptere (omizi, viermi, molii ) din pomicultura si legumicultura. Produsul este sistemic local ( transl..

Insecticid Affirm 150 gr

AMBALAJ : 150 grAffirm este insecticid nou, derivat din natura, care combate un numar mare de Lepidoptere (omizi, viermi, molii ) din pomicultura si legumicultura. Produsul este sistemic local ( trans..

Insecticid Alverde 1 l

Ambalaj: 1 l Substanta activa: 240 g/litru metaflumizoneAlverde este un insecticid, nou, modern cu inalta eficacitate impotriva larvelor si adultilor gandacului din Colorado ( Leptinotarsa d..

Insecticid Alverde 150 ml

Ambalaj: 150 ml Substanta activa: 240 gr/litru metaflumizoneAlverde este un insecticid, nou, modern cu inalta eficacitate impotriva larvelor si adultilor gandacului din Colorado ( Leptinotar..

Insecticid Avaunt 1 l

Ambalaj: 1 lInsecticid pentru combaterea insectelor daunatoare la vita de vie si legumeConține: 15% indoxacarbFormulare: emulsie concentrataAvantajeInsecticid din grupul oxadiazine cu mod unic de acti..

Insecticid Avaunt 10 ml

Ambalaj: 10 mlInsecticid pentru combaterea insectelor daunatoare la vita de vie si legumeContine: 15% indoxacarbFormulare: emulsie concentrataAvantaje:Insecticid din grupul oxadiazine cu mod unic de a..

Insecticid Avaunt 50 ml

Ambalaj: 50 mlInsecticid pentru combaterea insectelor daunatoare la vita de vie si legumeContine: 15% indoxacarbFormulare: emulsie concentrataAvantaje:Insecticid din grupul oxadiazine cu mod unic de a..

Insecticid Benevia 10 ml

Ambalaj: 10 mlSubstanta activa: cyantranilyprol 100 g/l.Benevia se aplica foliar pentru controlul celor mai importante insecte defoliatoare si larvele acestora:Buha verzei, fluturele verzei, omida par..

Insecticid Benevia 100 ml

Ambalaj: 100 mlSubstanta activa: cyantranilyprol 100 g/l.Benevia se aplica foliar pentru controlul celor mai importante insecte defoliatoare si larvele acestora:Buha verzei, fluturele verzei, omida pa..

Insecticid Bestseller 1 l

Ambalaj: 1 lBestSellerInsecticidSubstanta activa: alfa-cipermetrinBestseller –insecticid din grupa piretroizilor de sinteza, cu actiune prin contact si ingestie asupra adultilor si larvelor.Mod de act..

Insecticid bio Konflic 1 l

Ambalaj: 1 Konflic:Produs care combina strategiile de aparare si suprafata foliara a plantelor pentru a preveni instalarea si dezvoltarea populatiilor de insecte la culturile agricole.Poate fi in..
Afişare 1 - 15 din 75 (5 pagini)