0,00 Lei Verifică

Seminte de flori

Grila:

Sporul casei Impatiens Balsamina - 1,5 g

    Ambalaje: plic 1,5g    Producator:HORTITOPS    Descriere:    - Se cultiva usor     - Aceste floriprefera locurile luminoase &n..

Sporul casei Impatiens Holstii Valeriana - 0,1 g

    Ambalaje: plic 0,1g    Producator:HORTITOPS    Descriere:    - Se cultiva usor     - Aceste floriprefera locurile luminoase &n..

Verbena Hybrid - 0,3 g

    Ambalaje: plic 0,3g    Producator:HORTITOPS    - Plante scunde(20-25 cm), viguroase, cu flori minunat parfumate, bogate, melifere, in amestecde culori. &nbs..

Zorele albastre Ipomoea Blue - 2 g

    Ambalaje: plic 2 g    Producator:HORTITOPS    Descriere:    - Familia:Convolvulaceae    - Aspect:Cataratoare   ..

Zorele mov Ipomoea Purpurea - 2 g

    Ambalaje: plic 2 g    Producator:HORTITOPS    Descriere:    - Sunt un soi deflori anuale, cataratoare.     - Au crestererapida..

Covor de flori cosmos 100 grame

Este un amestec de flori anuale care prefera locurile insorite.Utilizat pe toate tipurile de sol, in locuri insorite sau semiumbra.Utilizare: pajisti, grupuri si borduri.INDICATII :     ..

Flori de gradina 100 grame

Este un amestec de flori perene si bianuale fiind foarte rezistent la inghetul iernii.Utilizat pe toate tipurile de sol, in locuri insorite sau semiumbra.Utilizare: pajisti, grupuri si borduri.INDICAT..

Flori de umbra 100 grame

Este un amestec de flori de umbra avand in compozitie flori perene si anuale.Utilizat pe toate tipurile de sol, in locuri cu umbra sau semiumbra.Utilizare: pajisti, grupuri si borduri sau la baza arbo..

Medieval Carpet 100 grame

Este un amestec de flori anuale care prefera locurile insorite.Utilizat pe toate tipurile de sol, in locuri insorite sau semiumbra.Utilizare: pajisti, grupuri si borduri.Doza de semanat: 2-5 grame/mpP..

Seminte de Cactusi variati 0,2 gr

Ambalaj: 0.2 grAmestec de cactusi pentru flori decorative si originale, pentru vase de intrerior. Prefera o expunere insorita, un sol sec si drenat.Pentru o mai buna crestere cactusii au nevoie de uda..

Seminte de flori Aubretia variata 0,3 gr

Ambalaj: 0.3 grPlanta perena decorativa pentru paturi de flori joase, borduri si taluze. Inflorire in anul urmator. Adaptata la o expunere foarte insorita, Prefera un sol fertil.Se recomanda combinare..

Seminte de flori Azalea de gradina dublu variata 1 gram vilmorin

Ambalaj: 1 grPlanta purtatoare de flori, ce se cultiva usor, cu o crestere rapida, potrivita pentru paturi de flori, borduri si stanci artificiale. Prefera o expunere insorita. Planta adaptata la clim..

Seminte de flori Azalee de gradina amestec 0,5 grame

Ambalaj: 0,5 grPlanta anuala, erecta ( 35-40 cm ). Formeaza tufe compacte cu frunze alungite. Florile mari, duble, colorit variat si stralucitor. Planta ideala datorita dezvoltarii rapide si intr..

Seminte de flori Azalee de gradina dubla amestec culori 1 gr

Descriere: planta anuala, erecta (35-40 cm). Formeza tufe compacte cu frunze alungite. Florile mari, duble, colorit variat si stralucitor. Planta ideala datorita dezvoltarii rapide si intretinerii uso..

Seminte de flori Cafelute variate 2 gr

Ambalaj: 2 grPlanta foarte decorativa pentru paturi de flori si buchete. Inflorire anul urmator. Prefera o expunere insorita sau semi-umbrita. Planta adaptata la climatul maritim.Pentru o inflorire ab..
Afişare 1 - 15 din 172 (12 pagini)