0,00 Lei Verifică

Produse bio

Grila:

Ingrasamant foliar biostimulator Cropmax 100 ml

Cropmax este un fertilizant foliar 100% natural, asigura recolte mari, timpurii, de calitate, precum si o rezistenta sporita la viroze.Producator: HOLLAND FARMING B.V, OlandaCROPMAX :Cropmax este un s..

Insecticid bio Konflic 1 l

Ambalaj: 1 Konflic:Produs care combina strategiile de aparare si suprafata foliara a plantelor pentru a preveni instalarea si dezvoltarea populatiilor de insecte la culturile agricole.Poate fi in..

Seminte bio brocoli 2,5 grame Amia

Varietate productiva, extratimpurie cu capatani de dimensiune medie...

Seminte bio de broccoli natalino 1 gram vilmorin

DESCRIERESoi timpuriu care creeaza tufe laterale multiple de la Vilmorin, Franta. Planta de marime medie.CUM SE FACE1. Semanatul sub acoperis in martie si aprilie.2. Sadim rasadul in loc fix si distan..

Seminte bio de busuioc Genovese 1 gram Amia

Planta aromatica cu frunze mari, ovale. Creste sub forma de tufa mica cu tulpina ramificata ce poate atinge 50 cm. Frunzele proaspete se pot utiliza la asezonarea salatelor, preparatelor cu carne, la ..

Seminte bio de busuioc genovez 2 grame vilmorin

DESCRIEREBusuiocul este o planta anuala, usor de cultivat in gradina si pe pervazul unui geam.CUM SE FACE1. Insamantare in sere in martie, aprilie sau in mai in rasadnite. In incaperi poate fi insaman..

Seminte bio de castravete marketmore 76 1 gram vilmorin

DESCRIERESoi cu fructe de culoare verde-inchis, ideal pentru salate si pentru salata de castraveti, rezistent la multe boli.CUM SE FACE1. Insamantarea in sere in martie, aprilie sau direct in sol dupa..

Seminte bio de castravete Marketmore, 0.7 grame Amia

Varietate precoce, foarte productiva , fruct mediu (25cm), lucios si verde. ..

Seminte bio de ceapa rosie Rouge Long de Florence 1 gram Amia

Varietate semi-timpurie cu bulb alungit de culoare rosu inchis. Bulbul este alb stralucitor cu aroma usor dulceaga...

Seminte bio de ceapa verde Blanc Ishikura 1 gram Amia

Varietate productiva care ajunge la 30 cm. Are o aroma delicata si interesantă, ideala pentru salata si tempura. Foarte rezistenta la caldura. Este un sortiment de ceapa care nu formeaza niciodată bul..

Seminte bio de cicoare creata Grosse Pancaliere Race Alba 1 gram Amia

Varietate cu capatana voluminoasa. Cu frunze crete si omogene care cresc rapid. Poate creste in orice tip de sol, dar prefera soluri bogate in humus. Se consuma in salate. ..

Seminte bio de Civette arpagic 1.8 grame vilmorin

DESCRIEREPlanta multianuala care ierneaza in sol. Potrivita, de asemenea, pentru cultivarea pe pervazul unui geam.CUM SE FACE1. Insamantarea in sere in martie, aprilie sau in aprilie/mai pe rasadnite...

Seminte bio de creson de gradina 3 grame vilmorin

DESCRIERECresonul este o sursa bogata de vitamine, saruri minerale si zaharuri, potrivindu-se ideal pentru decorarea mesei de Paste.CUM SE FACE1 In samantarea in incaperi este posibila un an intreg. I..

Seminte bio de dovleac placintar Butternut 1 gram Amia

Varietate cu fructe mari în forma de para. Coaja este neteda de culoare galbena si pulpa este portocaliu intens, placut aromata.Cavitatea semintelor este mică. Varietate productiva...

Seminte bio de dovlecei verzi noire maraichere 5 grame vilmorin

Seminte bio de dovlecei verzi noire maraichere 5 grame vilmorin..
Afişare 1 - 15 din 55 (4 pagini)