0,00 Lei Verifică

Seminte legume

Grila:

Seminte ardei gras Barbie F1 500 seminte

Seminte de ardei Barbie F1, SyngentaArdeiul Barbie F1 prezinta adaptabilitate foarte buna la conditiile din camp deschis si rezista bine la temperaturile ridicate de vara. De asemenea, hibridul se com..

Banda adeziva impotriva daunatorilor ROLLERTRAP galben (100m x 15cm) rola

Banda adeziva impotriva daunatorilor ROLLERTRAP galben (100m x 15cm) rolaUtilizata in combaterea integrata, extrem de eficienta pentru insectele foarte mobile (trips californian, Tuta Absoluta, afide,..

Seminte ardei gogosar Cornel imbunatatit 250 gr

Ambalaj: 250 grSeminte de ardei gogosar Cornel. Gogosarul Cornel se preteaza cultivarii in camp deschis si are un potential ridicat de productie. Varianta Imbunatatita prezinta seminte de mai bun..

Seminte castraveti cornishon cu tepi Rubato RZ F1 1000 seminte

Seminte castraveti cornishon cu tepi Rubato RZ F1 Ccu/Px CMV/Pcu(RZ 12-310)Hibrid partenocarpic, foarte promițător, pentru cultura lasol in câmp deschis;Planta este mai viguroasă decât Liszt RZ, ..

Seminte de iarba pisicii catusnica 20 grame vilmorin

Planta usor si repede de cultivat atat in gradina cat si in vas. Prefera o expunere umbrita in gradina. Complement alimentar indispensabil favorizand o buna digestie pentru pisicile ce traiesc in..

Seminte de tomate nedeterminate Zadurella F1 V370 F1 Vilsem 250 seminte

Ambalaj: 250 seminteGust extraordinar, rezistenta la craparePretabil a fi cultivat in spatii protejate, se preteaza foarte bine la 2 cicluri de cultura pe an. Tomata extratimpurie, cu crestere nedeter..

Seminte grau pentru germinare 30 grame vilmorin

Germenii de grau au un gust fin, usor dulceag. Pot fi utilizati la salate, feluri de mancare din fructe, cu branza de vaci sin sosuri picante. Germenii de grau contin vitaminele din grupa B, C, E, fie..

Seminte tomate Rugantino F1 100 seminte

Ambalaj: 100 seminteProducator: RIJK ZWAAN, OlandaDescriere:Hibrid semitimpuriu de tomate cu crestere nedeterminata recomandat in special pentru ciclu prelungit.Descriere fructe:– Fructe tipice 'inima..

Seminte varza alba de primavara Dittmarscher 250 gr

Ambalaj: 250 grDescriere:– Soi timpuriu cu perioada de vegetatie de 50 - 60 de zile, pentru cultura de primavara - vara, in spatii protejate si camp deschis.– Capatanile sunt uniforme si au forma sfer..

Seminte varza alba Gintama F1 2500 seminte

Ambalaj: 2500 seminteDescriere:– Hibrid nou cu utilizari multiple, atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru industrializare si depozitare.– Prima recoltare se poate face la o greutate medie..

Seminte varza alba Zuleima F1 2500 seminte

Ambalaj: 2500 seminteDescriere:– Hibrid cu perioada de vegetatie de 120 de zile, in principal pentru prelucrare industriala, respectiv depozitare temporara, dar si consum in stare proaspata.– in condi..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)