0,00 Lei Verifică

Broccoli

Grila:

Seminte brocoli Batory F1 2500 seminte

Seminte de broccoli Batory F1Batory F1 este o varietate noua de broccoli din gama Syngenta.Se preteaza foarte bine pentru cultivarea in camp deschis.Hibridul Batory F1 are o perioada de vegetatie de 7..

Seminte brocoli Monaco F1 2500 seminte

Seminte de broccoli Monaco F1 - SyngentaEste foarte productiv, cu performante bune in toate sezoanele de productie. Monaco F1 produce capatani grele si dense care sunt uniforme ca marime. Culoarea ver..

Seminte de broccoli Chevalier F1 1000 seminte

Seminte de broccoli Chavalier F1 -1000 semTimpurietatea hibridului Chavalier F1 variaza in functie de perioada de plantare, astfel, pentru cultura de vara sunt necesare 62 de zile de la plantare, iar ..

Seminte de broccoli Ironman F1 1000 seminte

Seminte de broccoli Ironman F1 -1000 semTimpurietatea variaza in functie de perioada de plantare, astfel pentru cultura de primavara sunt necesare 81 de zile de la plantare, pentru cultura de vara 63 ..

Seminte bio brocoli 2,5 grame Amia

Varietate productiva, extratimpurie cu capatani de dimensiune medie...

Seminte bio de broccoli natalino 1 gram vilmorin

DESCRIERESoi timpuriu care creeaza tufe laterale multiple de la Vilmorin, Franta. Planta de marime medie.CUM SE FACE1. Semanatul sub acoperis in martie si aprilie.2. Sadim rasadul in loc fix si distan..

Seminte broccoli Agassi F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteAgassi F1 RZ este un hibrid de broccoli olandez, timpuriu, pretabil consumarii in stare proaspata dar si pentru industrializare.Inflorescenta este compacta, de culoare verde-albas..

Seminte broccoli Agassi F1 2500 seminte

Ambalaj: 2500 seminteAgassi F1 RZ este un hibrid de broccoli olandez, timpuriu, pretabil consumarii in stare proaspata dar si pentru industrializare.Inflorescenta este compacta, de culoare verde-albas..

Seminte broccoli Belstar F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteHibrid viguros, foarte bine adaptat conditiilor pedoclimatice din tara noastra.Inflorescenta este compacta, grea, de culoare verde-inchis.Maturitate dupa plantare: 73 zileRecomand..

Seminte broccoli Calabrese 10 gr

Ambalaj : 10 grBeneficii client:- este o leguma ce contine o serie de vitamine si minerale, benefice sanatatii omului- se preteaza la aproximativ toate tipurile de sol- este un soi productiv- se poate..

Seminte broccoli Calabrese 2 gr

Ambalaj : 2 grBeneficii client:- este o leguma ce contine o serie de vitamine si minerale, benefice sanatatii omului- se preteaza la aproximativ toate tipurile de sol- este un soi productiv- se poate ..

Seminte broccoli Coronado F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteHibrid foarte viguros si productiv ce leaga inflorescente compacte, dense, frumos buchetate, de culoare verde inchis. Greutate buna a inflorescentelor. Sistemulfoliar erect este b..

Seminte broccoli Fiesta F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteHibridul de broccoli Fiesta F1 suporta bine conditiile climatice dificile si este recomandat pentru culturile de vara-toamna.Rezistent la Fusarium Oxysporum.Maturitatea dupa trans..

Seminte broccoli Larson F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteLarsson RZ are un comportament foarte bun dupa recoltare. Are o culoare verde inchis cu capatani dense si o tulpina normala. Este o planta viguroasa cu sistem radicular bun...

Seminte broccoli Larson F1 2500 seminte

Ambalaj: 2500 seminteLarsson RZ are un comportament foarte bun dupa recoltare. Are o culoare verde inchis cu capatani dense si o tulpina normala. Este o planta viguroasa cu sistem radicular bun...
Afişare 1 - 15 din 19 (2 pagini)