0,00 Lei Verifică

Dovleac

Grila:

Seminte Dovleac copt Tudor 1000 seminte

Tudor este un soi de dovleac de copt cu fructul de forma rotunda, de culoare gri deschis, iar pulpa fructului este portocalie. Semintele de dovleac Tudor au o perioada de vegetatie de 145-160 de ..

Seminte Dovleac Placintar Orange Agro 1000 seminte

Orange Agro este un soi de dovleac de copt cu coaja si pulpa portocalie si cu fructe piriform alungite.Semintele de dovleac de copt Orange Agro se seamana incepand cu sfarsitul lunii aprilie si incepu..

Seminte bio de dovleac placintar Butternut 1 gram Amia

Varietate cu fructe mari în forma de para. Coaja este neteda de culoare galbena si pulpa este portocaliu intens, placut aromata.Cavitatea semintelor este mică. Varietate productiva...

Seminte de dovleac Matilda F1 500 seminte

Seminte de dovleac Matilda F1 500 seminteMatilda este un dovleac mare de tip Butternut, special creat pentru procesare. Aceasta varietate are un echilibru excepțional intre vigurozitate si legarea fru..

Seminte de dovleac Nelson F1 500 seminte

Seminte de dovleac Nelson F1 500 seminteNelson F1 este un hibrid timpuriu de dovleac placintar, de la Enza ZadenForma fructelor: rotunda.Fructele sunt mari, cu greutatea de 5-7 kg.Coaja este de culoar..

Seminte de dovleac Sampson F1 500 seminte

SSeminte de dovleac Sampson F1 500 seminteSampson este un dovleac de culoare gri, are vrej viguros si este rezistent la boli. Produce fructe mari de 5-7 kg si dense. In general, leaga foarte bine si a..

Seminte de dovleac Tiana F1 500 seminte

Seminte de dovleac Tiana F1 500 seminteDovlecii Tiana produc fructe de tip „butternut”, ce cantaresc, in medie 1,5-2 kilograme, dimensiune ideala pentru consumatorul modern. Este o varietate iubitoare..

Seminte de tartacuta variata 2 grame

Ambalaj: 2 grPlanta cu fructe decorative, care se uscate se conserva foarte indelungat. Ideala pentru jardiniere suspendate si pergole. Prefera o expunere insorita sau semi-umbrita si un sol fertil.Fr..

Seminte dovleac de copt Nagydobosi 10 gr

Ambalaj: 10 grDescriere :Fructul dovleacului Nagydobosi are forma rotunda, culoare gri deschis iar pulpa este portocalie.– Soi tardiv, perioada de vegetatie 140-150 zile de la rasarire– Fructele au fo..

Seminte dovleac de copt Nagydobosi 200 gr

Ambalaj : 200 grDescriere :Fructul dovleacului Nagydobosi are forma rotunda, culoare gri deschis iar pulpa este portocalie.– Soi tardiv, perioada de vegetatie 140-150 zile de la rasarire– Fructele au ..

Seminte dovleac de copt Nagydobosi 400 gr

Ambalaj: 400 grDescriere :Fructul dovleacului Nagydobosi are forma rotunda, culoare gri deschis iar pulpa este portocalie.– Soi tardiv, perioada de vegetatie 140-150 zile de la rasarire– Fructele au f..

Seminte dovleac de copt tip delicios Waltham Butternut 10 gr

Ambalaj: 10 grAre maturitatea la 95 de zile, fiind un dovleac de tip butternut in forma de para de culoare portocalie. Dovleacul Waltham Butternut ofera o productie ridicata de dovleci de 3-4 kg cu un..

Seminte dovleac de copt tip delicios Waltham Butternut 100 gr

Ambalaj : 100 grAre maturitatea la 95 de zile, fiind un dovleac de tip butternut in forma de para de culoare portocalie. Dovleacul Waltham Butternut ofera o productie ridicata de dovleci de 3-4 kg cu ..

Seminte dovleac de copt tip delicios Waltham Butternut 250 gr

Ambalaj : 250 grAre maturitatea la 95 de zile, fiind un dovleac de tip butternut in forma de para de culoare portocalie. Dovleacul Waltham Butternut ofera o productie ridicata de dovleci de 3-4 kg cu ..

Seminte dovleac de copt tip delicios Waltham Butternut 500 gr

Ambalaj: 500 grAre maturitatea la 95 de zile, fiind un dovleac de tip butternut in forma de para de culoare portocalie. Dovleacul Waltham Butternut tip Delicios ofera o productie ridicata de dovleci d..
Afişare 1 - 15 din 20 (2 pagini)