0,00 Lei Verifică

Seminte leustean

Seminte leustean

seminte leustean, seminte leustean pret kg, leustean seminte, seminte de leustean plantare, rasad de leustean, seminte de leustean de vanzare, samanta de leustean, semanarea leusteanului, semanare leustean, seminte leustean pret, leustean seminte plantare, plantarea semintelor de leustean, seminte de leustean pret, plantare seminte leustean, leustean din seminte, seminte leustean plantare, plantare leustean din seminte, plantare leustean seminte, seminte de leustean

Grila:

Seminte leustean 0,5 gr

Ambalaj : 0,5 grPlanta perena care creste pana la o inaltime de 2 m. Radacina leusteanului este pivotanta si de foarte mari dimensiuni, putand atinge lungimi de peste 1 metru. Tulpina este groasa, tub..

Seminte leustean Commun 10 gr

Ambalaj: 10 grDescriere:– Varietate rustica de planta aromatica, destinata culturilor in spatii protejate si in camp deschis.– Planta perena de la care se consuma atat frunzele cat si tulpinile care s..

Seminte leustean Commun 250 gr

Ambalaj: 250 grDescriere:– Varietate rustica de planta aromatica, destinata culturilor in spatii protejate si in camp deschis.– Planta perena de la care se consuma atat frunzele cat si tulpinile care ..

Seminte leustean Commun 500 gr

Ambalaj: 500 grDescriere:– Varietate rustica de planta aromatica, destinata culturilor in spatii protejate si in camp deschis.– Planta perena de la care se consuma atat frunzele cat si tulpinile care ..

Seminte leustean Raci Sementi 100 gr

Ambalaj: 100 grLeusteanul este o planta multianuala inalta de 1-2 m, cu tulpini cutate si goale. Frunzele sunt verzi inchis, opuse, compuse, cu margine dintata, cu miros si gust puternic, asemanator u..

Seminte leustean Raci Sementi 500 gr

Ambalaj: 500 grLeusteanul este o planta multianuala inalta de 1-2 m, cu tulpini cutate si goale. Frunzele sunt verzi inchis, opuse, compuse, cu margine dintata, cu miros si gust puternic, asemanator u..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)