0,00 Lei Verifică

Seminte marar

Seminte marar

seminte de marar, marar seminte, samanta de marar, seminte marar, marar planta, radacina de marar, marar radacina, planta marar, marar

Grila:

Marar Comun 500 GR

..

Seminte marar 3 gr

Ambalaj : 3 gr Mararul se cultiva pentru frunzele si tulpinile sale tinere care se folosesc la condimentarea si aromatizarea diferitelor mancaruri. Plantele intregi care se recolteaza in faza de ..

Seminte marar Agromar 100 gr

Pretabil consumarii in stare proaspata dar si deshidratat...

Seminte marar Agromar 250 gr

Pretabil consumarii in stare proaspata dar si deshidratat...

Seminte marar Commun 25 kg

Ambalaj: 25 kgDescriere:– Varietate puternic aromata care se insamanteaza primavara, vara si toamna.– Plantele prezinta un foliaj dens cu inaltime de 20 - 30 cm.– Foliajul este de culoare verde inchis..

Seminte marar Commun 250 gr

Ambalaj: 250 grDescriere:– Varietate puternic aromata care se insamanteaza primavara, vara si toamna.– Plantele prezinta un foliaj dens cu inaltime de 20 - 30 cm.– Foliajul este de culoare verde inchi..

Seminte marar Commun 50 gr

Ambalaj: 50 grDescriere:– Varietate puternic aromata care se insamanteaza primavara, vara si toamna.– Plantele prezinta un foliaj dens cu inaltime de 20 - 30 cm.– Foliajul este de culoare verde inchis..

Seminte marar Commun 500 gr

Ambalaj: 500 grDescriere:– Varietate puternic aromata care se insamanteaza primavara, vara si toamna.– Plantele prezinta un foliaj dens cu inaltime de 20 - 30 cm.– Foliajul este de culoare verde inchi..

Seminte marar Raci Sementi 1 kg

Ambalaj: 1 kgCreste inalt de 40-60 cm, cu tulpini zvelte si frunze fin divizate de 10-20 cm lungime. Ultimele diviziuni ale frunzelor au 1-2 mm latime, textura fina si aroma specifica puternica. Flori..

Seminte marar Raci Sementi 25 kg

Ambalaj: 25 kgCreste inalt de 40-60 cm, cu tulpini zvelte si frunze fin divizate de 10-20 cm lungime. Ultimele diviziuni ale frunzelor au 1-2 mm latime, textura fina si aroma specifica puternica. Flor..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)