0,00 Lei Verifică

Seminte pepeni

Seminte pepeni

seminte pepeni verzi, seminte pepene de iarna, seminte pepeni verzi syngenta, seminte pepeni galbeni, seminte de pepene verde, pepene galben galia, seminte de pepene verde beneficii, seminte pepene verde, seminte de pepene galben beneficii, seminte pepene galben, pepeni galbeni bulgaresti, rasad pepeni verzi, pepene de iarna seminte, seminte pepeni galbeni bulgaresti, seminte pepeni arashan, seminte pepeni mirsini f1, seminte pepene galben bulgaresc, seminte pepeni galbeni extratimpurii, pepeni mirsini, seminte pepeni verzi sorento, seminte pepeni verzi sais profesionale, seminte de pepene galben, seminte de pepeni verzi, pepeni arashan, seminte lubenita

Grila:

Crimson Glory F1 1000 seminte

Seminte de pepene Crimson Glory F1 -1000 semPerioada de vegetatie de aproximativ 79-82 de zile de la transplantare. Plantele sunt viguroase si ofera o buna protectie solara. Forma fructelor este sferi..

Crimson Glory F1 5000 seminte

Seminte de pepene Crimson Glory F1 -5000 semPerioada de vegetatie de aproximativ 79-82 de zile de la transplantare. Plantele sunt viguroase si ofera o buna protectie solara. Forma fructelor este sferi..

Crimson Sweet 500 GR Universal

Seminte de pepene Crimson Sweet -500grForma fructului pepenelui Crimson Sweet ROYAL este usor ovala, cu o coaja vargata, greutatea medie situandu-se intre 9-13 kg. Timpurietatea este de 85 de zile.&nb..

Portaltoi de pepene BETON F1 500 seminte

Portaltoi de pepene BETON F1 500 semintePLANTA:    portaltoi care induce marimea fructelor și productivitatea    altoire pepeni verzi și galbeni    prezint..

Portaltoi de pepene verde LAGENARIA AS 500 seminte

Portaltoi de pepene verde LAGENARIA AS 500 semintePLANTA:    portaltoi care induce timpurietatea producţiei    altoire pepeni verzi    creștere accelerată ..

Seminte de pepene Colosseo F1 250 seminte

Seminte de pepene Colosseo F1 -250 semAjunge la maturitate in aproximativ 80 de zile de la plantare si formeaza plante viguroase cu un aparat foliar puternic, capabil sa asigure o foarte buna protecti..

Seminte de pepene Cory F1 100 seminte

Seminte de pepene galben Cory F1 100 semPepenele Cory F1 este un hibrid de la Seminis, timpuriu, destinat culturii in camp si ajunge la maturitate in aproximativ 75 de zile de la plantare.Fructele au ..

Seminte de pepene Melania F1 250 seminte

Seminte de pepene Melania F1 -250 semMelania F1 este un hribrid cu o perioada de vegetatie de 80-82 de zile de la transplantare.Plantele sunt viguroase si ofera o buna protectie solara.Dimen..

Seminte de pepene Sentinel F1 250 seminte

Seminte de pepene verde Sentinel F1Pepenele verde Sentinel F1 este un hibrid timpuriu de la Seminis care ajunge la maturitate in aproximativ 85 de zile de la plantare.Plantele pepenelui..

Seminte pepene Burebista F1 100 seminte

Pepene verde BUREBISTA F1PLANTA:hibrid timpuriu de tip Crimson Sweet75-80 de zile de la plantareplante viguroase, cu foliaj bogatcultivare în câmp deschis și în tunele cu folie sau agrillegare bună și..

Seminte pepene Burebista F1 500 seminte

Pepene verde BUREBISTA F1PLANTA:hibrid timpuriu de tip Crimson Sweet75-80 de zile de la plantareplante viguroase, cu foliaj bogatcultivare în câmp deschis și în tunele cu folie sau agrillegare bună și..

Seminte pepene Danubiana F1 100 seminte

Pepene verde mini DANUBIANA F1PLANTA:hibrid extratimpuriu, de tip Charleston Gray75-80 de zile de la plantarevigoare medie, capacitate mare de legareușor de recoltatcultivare în câmp deschis și în tun..

Seminte pepene Danubiana F1 500 seminte

Pepene verde mini DANUBIANA F1PLANTA:hibrid extratimpuriu, de tip Charleston Gray75-80 de zile de la plantarevigoare medie, capacitate mare de legareușor de recoltatcultivare în câmp deschis și în tun..

Seminte pepene galben Flander F1 500 seminte

Seminte de pepene galben Flander F1Flander F1 este un hibrid de pepene galben de tip ananas ce prezinta o maturitate timpurie.Perioada ideala de recoltare a acestui hibrid este undeva intre 70 si 75 d..

Seminte pepene Kratos F1 100 seminte

Pepene verde KRATOS F1PLANTA:hibrid semitardiv, de tip Charleston Gray82-85 de zile de la plantareplantă viguroasăfoliajul acoperă bine plantacapacitate foarte bună de legaretoleranță la transport și ..
Afişare 1 - 15 din 121 (9 pagini)