0,00 Lei Verifică

Portaltoi

Grila:

Seminte portaltoi pepene Carnivor F1 1000 seminte

Seminte de portaltoi pepene verde Carnivor F1Portaltoiul Carnivor F1 prezinta o planta puternica, rezistenta la intemperii si la conditii de mediu nefavorabile, potentialul genetic al hibridului asigu..

Seminte portaltoi pepene Emphasis F1 1000 seminte

Seminte de portaltoi de pepene Emphasis F1Este foarte tolerant la toate rasele de fusarium. Afinitatea fata de altoi si procentul de prindere fac din Emphasis F1 cel mai bun hibrid de portaltoi.Matura..

Seminte portaltoi pepene tomate He-Man F1 500 seminte

He Man F1 este un portaltoi de ultima generatie din gama Syngenta, compatibil cu majoritatea hibrizilor de vinete si tomate.Portaltoiul He Man F1 ofera rezistenta ridicata la mai multe boli dar asigur..

Seminte portaltoi Aurora F1 2500 seminte

Ambalaj: 2500 seminteAurora F1 este un hibrid de portaltoi, de tip Lagenaria.Portaltoiul este produs special pentru cel mai timpuriu sezon de pepeni altoiti.Hibridul tolereaza temperaturi scazute.Auro..

Seminte portaltoi cucurbitacee Cobalt F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteDescriere:– Hibrid de portaltoi pentru cultura de castraveti, pepeni galbeni si verzi.– Hibrid de tip Maxima - Moschata.– Imprima vigoare mare, productivitate ridicata, rezistenta..

Seminte portaltoi cucurbitacee Pelops F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteProducator: RIJK ZWAAN, OlandaDescriere: – Hibrid de portaltoi pentru cultura de pepeni verzi.– Hibrid de tip Lagenaria siceraria.– Imprima vigoare medie, productivitate ridicata ..

Seminte portaltoi curcubitacee Basalt F1 RZ 1000 seminte

DescrierePortaltoi pentru castraveti si pentru pepeni verzi si galbeni Maxima - Moshata, cu vigoare ridicata. Combinatie buna cu soiuri de castraveti si pepene verde si galben. Planta bine echili..

Seminte portaltoi Nimbus F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteNibus F1 este portaltoiul pretabil pentru hibrizii de pepene verde, galben si castraveti din gama Nickerson Zwaan.Cu un sistem de inradacinare puternic, Nimbus F1 da stabilitate p..

Seminte portaltoi Nimbus F1 2500 seminte

Ambalaj: 2500 seminteNimbus F1 este portaltoiul pretabil pentru hibrizii de pepene verde, galben si castraveti din gama Nickerson Zwaan.Cu un sistem de inradacinare puternic, Nimbus F1 da stabilitate ..

Seminte portaltoi pepene verde Macis F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 semintePortaltoiul Macis F1 dovedeste o rezistenta mare la Fusarium si Verticilium. Acest hibrid are un sistem radicular foarte puternic, capabil sa transmita vigoarea si rezistenta lui ..

Seminte portaltoi pepene verde Shintosa F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteShintosa F1 este un portaltoi ce se remarca printr-o vigurozitate ridicata.Portaltoiul din gama Nunhems este compatibil cu hibrizi de pepene verde, pepeni galbeni si castraveti.Sh..

Seminte portaltoi solanacee Emperador F1 1000 seminte

Ambalaj: 1000 seminteProducator: RIJK ZWAAN, OlandaDescriere:– Hibrid de portaltoi pentru cultura de tomate si vinete.– Imprima vigoare mare, productivitate ridicata, constanta, rezistenta la temperat..

Seminte portaltoi tomate Resistar F1 500 seminte

Ambalaj: 500 seminteResistar F1 este varianta de portaltoi pentru tomate, propusa de Hazera. Resistar F1 imbunatateste vigoarea si productivitatea plantei, posedand o gama variata de rezistente l..
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)