0,00 Lei Verifică

Seminte salata

Seminte salata

salata touareg, seminte salata iceberg, salata shangore, seminte rucola, seminte de salata, seminte salata drajata, seminte salata touareg, seminte de salata verde, salata cu seminte, salata touareg f1, seminte salata de vara, shangore salata, seminte salata creata, seminte salata verde, salata iceberg seminte, rucola seminte, salata seminte, salata sotalis, touareg salata, seminte salata mafalda, seminte salata shangore, salata capatana, seminte salata capatana, seminte salata santoro, salata verde seminte

Grila:

Rucola 5 GR

..

Seminte de salata Analena 5000 seminte drajate

Salata cu capatana mare, pentru culturi neprotejate, înfiintate timpuriu în primavara si toamna. Frunzele sunt mari, de grosime medie si formeaza capatani mari intr-un timp foarte scurt. Culoarea verd..

Seminte de salata Dabi 5000 seminte drajate

Seminte de salata Dabi (5000 seminte drajate)Dabi este un tip de salata creata, cu o rezistenta foarte buna la afide si cu un ritm de creste rapid. Frunzele sunt fine, de culoare verde deschis, grupat..

Seminte de salata Fuzila 5000 seminte drajate

Seminte de salata Fuzila 5000 semFuzila este un tip de salata creata de dimensiuni mari, cu frunze late. Este potrivita pentru cultura in camp, perioada de plantare fiind primavara tarzie, vara si toa..

Seminte de salata Lea 5000 seminte drajate

Seminte drajate de salata Lea (5000 SEM)Salata Lea este un soi profesional de salata tip lollo rosa cu pretabila a fi cultivata de primavara pana toamna in camp si solarii, ce prezinta rezistenta foar..

Seminte de salata Pronto 5 gr

Seminte de salata ProntoCapatana salatei Pronto are un colorit atractiv , de culoare verde stralucitor, este mare si bine indesata. Este recomandata pentru culturile de primavara tarzie, vara si toamn..

Seminte de salata Pronto 5 gr seminte drajate

Seminte de salata ProntoCapatana salatei Pronto are un colorit atractiv , de culoare verde stralucitor, este mare si bine indesata. Este recomandata pentru culturile de primavara tarzie, vara si toamn..

Seminte de salata Toaureg 1000 seminte

Seminte de salata Touareg 1000 semTouareg are rezistenta la atacul de afide, la LMV (virusul mozaicului salatei), precum si la mana. Capatanile de culoare verde deschis, stralucitor sunt compacte si p..

Seminte de salata Toaureg 5000 seminte drajate

Seminte de salata Touareg 5000 semTouareg are rezistenta la atacul de afide, la LMV (virusul mozaicului salatei), precum si la mana. Capatanile de culoare verde deschis, stralucitor sunt compacte si p..

Seminte salata Centore 5000 seminte

CARACTERISTICI:Salata de capatana pentru cultura de toamna - primavara in solar;Prezinta capatani inchise si compacte;Culoarea frunzelor este verde deschis;Plantele tolerează bine temperaturile scazut..

Seminte salata Helmut 5000 seminte

Seminte Salata Helmut..

Seminte salata Oleole 5000 seminte drajate

Seminte de salata batavia Oleole - seminte drajateOleole este o varietate de salata pe tipul Batavia cu frunze crete ce se preteaza pentru cultura din camp.Salata creata din gama Syngenta se poate cul..

Seminte salata Shangore 5000 seminte

Seminte salata Shangore 5000 seminteGreutate medie: 400 - 600 grameCultivare in: Solar sau campAmbalaj: 5.000 seminteCARACTERISTICI:    Salata de capatana pentru culturi de toamna-iarna..
Afişare 1 - 15 din 86 (6 pagini)