0,00 Lei Verifică

Spanac

Grila:

Falcon F1 100 000 seminte

Seminte de spanac Falcon F1 - 100.000 semHibridul de spanac Falcon F1 este produs de Seminis. Hibridul se preteaza a fi cultivat toamna si primavara, cu rezultate excelente. Frunza are un aspect deose..

Seminte spanac El Prado F1 100 000 seminte

Seminte de spanac El Prado F1El Prado F1 este  cea mai noua varieta de spanac hibrid introdusa de catre Syngenta. Spanacul are ca perioada optima de cultivare primavara, toamna insa poate fi cult..

Seminte spanac Modi F1 50 000 seminte

Spanac MODI F1Planta    timpuriu    40-45 de zile    cultivare în câmp deschis și spații protejate    creștere viguroasă    f..

Seminte spanac Saga F1 50 000 seminte

Saga F1 este un hibrid de spanac recomandat atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru industrializare.Plantele lui Saga F1 au o forma oval-triunghiulara si sunt foarte viguroa..

Seminte bio de spanac Matador 6 grame Amia

Varietatea este tardiva cu frunze mari, lungi, de culoare verde inchis. Este foarte productiva si ideala pentru cultura de primăvara. Plantati spanacul langa capsuni, fasole verde sau nap pentru o pro..

Seminte bio spanac urias de Iarna 5 grame vilmorin

DESCRIERESoi rezistent la ger, potrivit pentru insamantare de toamna, cu frunze mari.CUM SE FACE1. Insamantare direct in sol in martie, aprilie sau august,septembrie. 2. Aplicam rarirea astfel in..

Seminte spanac Ballet F1 100 000 seminte

Comparativ cu alti hibrizi cultivati in conditii similare, Ballet F1 are o toleranta excelenta la emiterea tijei florale.Hibrid heterogam, prezinta atat flori femele cat si mascule pe aceeasi planta.&..

Seminte spanac Dolphin F1 25.000 seminte

Ambalaj: 25.000 seminteProducator: RIJK ZWAAN, OlandaDescriere:– Hibrid timpuriu, cu perioada de vegetatie de 40-45 zile.– Plantele se dezvolta si regenereaza bine in conditii de luminozitate scazuta...

Seminte spanac Matador 1 kg

Ambalaj: 1 kgVarietate destinata recoltarii de iarna, primavara si toamna, produce frunze mari, groase, relative crete, de culoare verde inchis. Foarte productive. Varietate destinata recoltarii de ia..

Seminte spanac Matador 100 gr

Ambalaj: 100 grVarietate destinata recoltarii de iarna, primavara si toamna, produce frunze mari, groase, relative crete, de culoare verde inchis. Foarte productive. Varietate destinata recoltarii de ..

Seminte spanac Matador 25 kg

Ambalaj: 25 kgVarietate destinata recoltarii de iarna, primavara si toamna, produce frunze mari, groase, relative crete, de culoare verde inchis. Foarte productive. Varietate destinata recoltarii de i..

Seminte spanac Nores 100 gr

Ambalaje: 100 grProducator: PIETERPIKZONEN B.V, OlandaDescriere:– Soi semitimpuriu foarte productiv destinat culturilor de primavara si toamna, atat in spatii protejate cat si in camp deschis.– Perioa..

Seminte spanac Rembour F1 50.000 seminte

Ambalaj: 50.000 seminteSeminte de spanac Rembour F1 de la Bejo potrivite pentru cultura de primava si toamna.Rembour F1 este un hibrid de spanac cu perioada de vegetatie 47 zile, cu frunze rotunde si ..

Seminte spanac Rembour F1 5000 seminte

Ambalaj: 5000 seminteSeminte de spanac Rembour F1 de la Bejo potrivite pentru cultura de primava si toamna.Rembour F1 este un hibrid de spanac cu perioada de vegetatie 47 zile, cu frunze rotunde si ne..

Seminte spanac Rembrandt F1 50.000 seminte

Ambalaj: 50.000 seminteRembrandt F1 este un hibrid de spanac nou cu o maturitate de 55 de zile, cu frunze viguroase, erecte, elastice si sanatoase.Acest sortiment profesional de spanac produce frunze ..
Afişare 1 - 15 din 19 (2 pagini)