0,00 Lei Verifică

Tomate

rosii inima de bou, seminte rosii, soiuri de rosii, seminte rosii romanesti, seminte de rosii, rosii prekos, fuzarioza la tomate, cele mai bune soiuri de rosii pentru solar, seminte rosii bulgaresti, seminte de rosii romanesti, soiuri de rosii romanesti pentru solar, soiuri de rosii extratimpurii pentru solar, rosii marmande, depozitul de seminte tomate, rosii ghittia, soiuri de rosii mari, germinarea semintelor de rosii, inima de bou rosii, marcoser seminte tomate, seminte rosii inima de bou, matissimo f1, prekos f1, seminte rosii moldoveanu f1, seminte de rosii bulgaresti, zadurella f1

Grila:

Seminte de tomate Vernal F1 500 seminte

Vernal F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata ce se evidentiaza printr-o calitate extraordinara a fructelor. Acestea au greutatea de 240-260 g, sunt ferme si uniforme avand o culoare at..

Seminte tomate Bostina F1 500 seminte

Seminte de tomate Bostina F1 Bostina F1 prezinta un planta cu crestere echilibrata, cu internodii scurte, remarcandu-se prin productii extratimpurii, foarte ridicate. Tomatele Bostina F1 se prete..

Seminte tomate Dinakor F1 500 seminte

CARACTERISTICI:Hibrid cu creștere nedeterminată, recomandat pentru ciclul 2 de cultură, segmentul de toamnă, precum și pentru ciclul prelungit de producție;Uniformitate foarte bună;Culoare roșu închis..

Seminte tomate extratimpurii Balkan F1 1 GR

Tomatele Balkan F1 produc fructe netede si prezinta crestere semideterminata, fiind o planta ce se carneste singura dupa 5-6 ciorchini. Rosiile au o greutate de 100-120 de grame, cu 5-6 fructe pe etaj..

Seminte tomate extratimpurii Balkan F1 10 GR

Tomatele Balkan F1 produc fructe netede si prezinta crestere semideterminata, fiind o planta ce se carneste singura dupa 5-6 ciorchini. Rosiile au o greutate de 100-120 de grame, cu 5-6 fructe pe etaj..

Seminte tomate extratimpurii Balkan F1 5 GR

Tomatele Balkan F1 produc fructe netede si prezinta crestere semideterminata, fiind o planta ce se carneste singura dupa 5-6 ciorchini. Rosiile au o greutate de 100-120 de grame, cu 5-6 fructe pe etaj..

Seminte tomate extratimpurii Qualitet F1 500 seminte

Hibridul de tomate Qualitet F1 este destinat obtinerii de productii extratimpurii, sigure. Tomatele Qualitet F1 s-au dovedit foarte flexibile si usor de cultivat de-a lungul perioadelor de testare. Pr..

Seminte tomate Firmus F1 2500 seminte

Seminte de tomate Firmus F1 - prunisoareFirmus F1 este un hibrid de tomate din gama Syngenta cu o crestere determinata.Tomatele prunisoara au o perioada de vegetatie de aproximativ 110 - 115 zile si s..

Seminte tomate Gravitet F1 500 seminte

Seminte de tomate Gravitet F1, SyngentaGravitet F1 prezinta o planta echilibrata vegetativ-generativ, ce leaga bine in conditii de temperatura scazuta. Planta hibridului de tomate Gravitet F1 pre..

Seminte tomate Izmir F1 500 seminte

Seminte de tomate Izmir F1, SyngentaHibridul de tomate Izmir F1 se caracterizeaza printr-o capacitate de productie excelenta. De-a lungul perioadelor de testare, hibridul a dovedit o flexibilitate deo..

Seminte tomate Landolino F1 500 seminte

Seminte de tomate Landolino F1Landolino F1 este o varietate noua propusa de catre Syngenta. Hibridul este unul cu fructe de tip cherry prunisoara.Avantajul oferit de cultivarea hibridului Landolino F1..

Seminte tomate Mamston F1 500 seminte

Seminte de tomate roz Mamston F1Mamston F1 este o varietate de noua de tomate roz din gama Syngenta.Hibridul are o crestere nedeterminata se se preteaza excelent pentru toate ciclurile de productie.To..

Seminte tomate Olmeca F1 500 seminte

Seminte de tomate Olmeca F1Olmeca F1 este un nou hibrid de tomate ce se remarca in primul rand prin culoare fructelor de maro inchis la maturitate.Hibridul de tomate Olmeca F1 prezinta ..

Seminte tomate Panekra F1 500 seminte

Seminte de tomate Panekra F1, SyngentaSeminte de tomate PanekraHibridul de tomate Panekra F1 se remarca prin fructe mari, de calitate deosebita, de 250-300 de grame, fara umeri verzi, de culoare rosie..

Seminte tomate Pekonet F1 500 seminte

Seminte de tomate Pekonet F1Pekonet F1 este un hibrid de tomate din gama Syngenta destinat in special productiilor extra timpurii din spatiile protejate.Planta tomatelor Pekonet F1 este una de tip gen..
Afişare 1 - 15 din 170 (12 pagini)